Main

Even voorstellen

Wij zijn een groepje wandelaars die elkaar via oproepen op internet hebben leren kennen. We lopen tijdens weekenden LAW's en streekpaden. Vanaf april 2019 het Trekvogelpad. In de loop van de tijd zijn er steeds nieuwe wandelaars bij gekomen en andere afgevallen.

Een aantal mensen uit onze groep hebben de GR5 tot aan het eindpunt in Nice gelopen. Ook lopen we de Europese wandelroute E8.

Over de naam van deze wandelgroep
In het eerste jaar liepen wij het Pelgrimspad. Toen is de naam Pelgrimboppers bedacht. Maar deze naam wordt niet door alle deelnemers gebruikt. Andere namen die worden gebruikt zijn:

  • De Rose Club (naar de oprichtster Rose)
  • Voorheen de Rose Club (naar de oprichtster sinds zij niet meer meeloopt)
  • De Wortelbrigade (naar de naam Wortel van een van de deelnemers)
  • De Worteltrekkers (naar de naam Wortel van een van de deelnemers)

'Wandelaars gezocht voor het Brabants Vennenpad Wij lopen met een wisselende groep wandelaars de verschillende LAWs en streekpaden van Nederland. In juli 2020 zijn wij gestart wij met het Brabants Vennenpad. Op dit moment zoeken we enkele andere belangstellenden die met ons mee willen lopen. De groep is niet te groot en bestaat uit een vaste kern van 4 tot 6 personen. Daarnaast zijn er nog enkele groepsleden die af en toe meelopen. We lopen gemiddeld 1 x per 6 tot 8 weken een weekend en plannen deze voor een heel jaar vooruit. Per dag lopen we rond de 20 tot 23 km en door weersomstandigheden laten we ons niet afschrikken. De leeftijd van de groepsleden ligt nu tussen 35 en 65 jaar. We zijn niet fanatiek en houden er van om onderweg te pauzeren met koffie of een bier.
Brabants Vennenpad
Wil je meer informatie of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar vrc@kaltes.nl.

Een klein gedeelte van deze site is alleen beschikbaar voor deelnemers aan de wandelingen. Het grootste gedeelte kan door iedereen bekeken worden.

Gelopen paden